Inschrijfprocedure


Tijdens de inschrijving voor de Swim4Daniel is het mogelijk om in te schrijven als individuele deelnemer of als team. Kies de juiste categorie en vul daarna de vragen in. 
Wij vragen je mobiele nummer om je gratis SMS-berichten te sturen over het evenement. 

Kinderen tot en met 12 jaar

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen aan de 250 meter zwemtocht onder begeleiding van een betalende voogd of volwassenen. Wanneer je met een kind van deze leeftijd gaat zwemmen kan je dit aangeven bij de extra vragen van de inschrijfmodule. Zo ontvangen het kind ook een deelnemerspakket. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen na hun prestatie gratis een medaille. 
Een volwassenen mag maximaal één minderjarige begeleiden tijdens de zwemtocht. 

Persoonlijke actiepagina en streefbedrag

Het aanmaken van een actiepagina en vermelden van een streefbedrag is onderdeel van de inschrijfmodule. Of je na inschrijving hier gebruik van maakt, en donaties ophaalt, is geheel vrijblijvend en dus niet verplicht. Wij zouden het wel erg waarderen als je je persoonlijke actiepagina onder de aandacht brengt. Elke bijdrage helpt.

Medaille

Wil jij een leuke herinnering aan je deelname aan de Swim4Daniel? Dan is het mogelijk om tijdens je inschrijving een medaille te kopen. Let op: op=op.

Bevestigingsmail

Na je inschrijving ontvang je binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Check even je spamfolder. 

Meer informatie over je deelname

In de week van het evenement ontvang je meer informatie over je deelname. 

Foutmelding bij het inschrijven?

Krijg jij een melding bij het inschrijven dat het emailadres al bekend is? Log dan rechts bovenin op de website in met het emailadres en wachtwoord van een eerdere deelname. Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Zodra je ingelogt bent kan je direct inschrijven voor de komende Swim4Daniel.