Bedrijventeams en relaties

We zijn uitverkocht! Geen bedrijfsinschrijvingen meer mogelijk

Een zwemspektakel als dit is een uitgesproken kans voor bedrijven en groepen om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

11.00 uur Evenemententerrein open
12.00 uur Start 250 meter en 500 meter
13.00 uur Start 1500 meter
15.30 uur Einde

Zwemdiploma, badmuts en saferswimmer
Naast de hoofdafstand van 1500 meter zijn er zwemtochten over 500 meter en 250 meter. Zwemdiploma's A en B zijn ten alle tijden verplicht om deel te nemen en de minimumleeftijd voor bedrijventeams is 18 jaar.

De inschrijving is inclusief een Swim4Daniel badmuts. Het is verplicht deze badmuts te dragen tijdens jouw zwemtocht.
Ook het gebruik van een saferswimmer is verplicht. Door gebruik te maken van een Saferswimmer ben je altijd zichtbaar in het buitenwater en kan je rusten indien nodig. De saferswimmer kan namelijk je gehele gewicht dragen. Daarnaast is het mogelijk om je autosleutels en of mobiel in de saferswimmer op te bergen. Indien je geen saferswimmer hebt, kun je deze bestellen bij je inschrijving. Een saferswimmer kost € 20,- per stuk. Als het wenselijk is kan de deelnemer op eigen kosten een saferswimmer aanschaffen tijdens de inschrijving.

Inschrijven voor bedrijven
Het aanmaken van een bedrijventeam en het uitnodigen van collega's of relaties is nog nooit zo makkelijk geweest!
Kies de afstand die jullie willen gaan zwemmen en volg de stappen. Wil je op factuur betalen? Dat kan! kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'. 
Na het aanmaken van het team ontvangt de Teamcaptain een bevestigingsmail met daarin een link. Deze link kan gebruikt worden in de uitnodiging. Een ieder die zich wilt aanmelden komt daarmee direct in de goede aanmeldflow terecht en wordt onderdeel van jullie team. Met elkaar wordt het nog gezelliger.

Goed om te weten:
- De persoon die het team aanmeldt is geen deelnemer. Wilt hij/zij ook meedoen? Dan dient die persoon zichzelf ook in te schrijven 
- Elke deelnemer dient zich aan te melden met een uniek mailadres
- Zijn er meer personen enthousiast dan het aantal waarvoor je het pakket hebt afgenomen? Geen probleem. Stuur ons een mail naar onderstaande gegevens met het aantal extra plaatsen dat je wilt afnemen en wij passen het voor je aan 
- Wil je meerdere afstanden aanbieden? Dan dient er voor de andere afstand(en) ook een team aangemaakt te worden
- Betaling op factuur mogelijk. Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'.


Inschrijven


Interesse?
Heb je interesse en wil je meer weten? Neem contact op met Cindy Klinge via c.kllinge@erasmusmc.nl of 010-7034802.